Det Gode Arbejdsmiljø

Hvorfor et godt arbejdsmiljø?

Et godt arbejdsmiljø er en forudsætning for at virksomheden opnår de bedste resultater.

Et godt arbejdsmiljø er der hvor kolleger arbejder tæt sammen, har tillid til hinanden, nyder en høj grad af indflydelse på hverdagen og bliver retfærdigt behandlet. Gensidig respekt og fleksibilitet findes I virksomeder med godt arbejdsmiljø, men også høj produktivitet.

Jeg vil gerne hjælpe jeres virksomhed med at finde vejen til det gode arbejdsmiljø.

Gennem 9 år ved som tilsynsførende ved Arbejdstilsynet, har jeg besøgt mere end 1000 virksomheder. Jeg har bevidnet talrige eksempler på virksomheder som har fundet vejen til det gode arbejdsmiljø, og som har høstet frugterne deraf. Jeg også oplevet virksomheder hvor det modsatte har været tilfældet og set de negative konsekvenser heraf.

Kort omkring mine kompetencer:

  • Jeg har en pragmatisk indgang til analyse og diagnosticering af virksomheders arbejdsmiljø
  • Jeg begår mig I alle slags og størrelser af virksomheder, på alle niveau’er.
  • Jeg hjælper Jer med at skabe en bæredygtig dialog I jeres virksomhed.
  • Jeg er særdeles kompetent til at samarbejde med grupper hvor konflikter/mobning finder sted.
  • Jeg analyserer på det I fortæller mig, men også på det I ikke fortæller!

Hvis du er interesseret I at høre hvad jeg kan gøre for jeres virksomhed, så kontakt mig, og lad os sætte tid af til en uforpligtende og gratis samtale.